Over Styles And More

The story of.. Styles And More

Heel enthousiast deel ik, Samantha van der Klauw mijn verhaal over het begin van Styles And More.

Mijn hele leven ben ik eigenlijk al bezig met uiterlijke verzorging, make-up, fashion en vind ik het heel erg belangrijk om er goed uit te zien! Van vriendinnen kreeg ik vaak de vraag waar ik mijn kleding vandaan haalde en dan stuurde ik ze vaak door naar bijvoorbeeld kleding webshops. 

Een eigen onderneming starten is altijd al mijn droom geweest, maar hoe en wat dat was nog onduidelijk. Ik zat lekker met vriendinnen te brainstormen...Met mensen werken, positiviteit, kleding, fotograferen, dat vind ik leuk allemaal erg leuk.. En plots wist ik het! Een eigen kleding webshop! Hoe tof is dat? Vrouwen laten stralen in leuke kleding, dat klinkt zoóo cool! Toen de naam plots op kwam bij een vriendin: S A M - Styles And More, ben ik eigenlijk lekker impulsief en enthousiast gewoon gestart en waar een wil is.. is een weg!

Met heel veel plezier ga ik inkopen doen en scoor ik dé trends van dit moment + een beetje eigen te blijven. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik en het allerbelangrijkste vind ik dat JIJ je goed voelt bij hoe jij er uit ziet en niet dat je er uit ziet zoals anderen jou graag zien

Heel veel shop plezier en mochten er vragen zijn stuur dan even een berichtje!

Veel liefs,

Samantha van der Klauw