De top 6 must-have herfst trends van 2023!

Brrr... Het weer wordt frisser, de bladeren veranderen van kleur en het is tijd om je garderobe aan te passen aan het nieuwe seizoen! Herfst 2023 staat voor de deur en brengt mega toffe trends met zich mee. Van gedurfde kleuren tot gebreide kleding, laten we eens kijken naar wat dit seizoen te bieden heeft.
 
1. Levendige kleuren
Dit najaar draait alles om het omarmen van levendige kleuren. Neon en met name felroze staat bovenaan de lijst. Laat je outfit shinen met deze opvallende tinten! Of het nu gaat om een knalroze trui, neonaccessoires of zelfs een hele neonoutfit. Stand out and embrace your inner awesome!
 
2. Terug naar de '90: Denim fever
De jaren '90 blijven een bron van inspiratie. Denk aan oversized spijkerjacks, baggy jeans en denim overalls. De key tot een stijlvolle '90-look is het mixen van verschillende denimstukken en het toevoegen van trendy accessoires zoals hoeden en chunky sneakers.
 
3. Cozy knits en oversized truien
Wat is er beter dan op de bank ploffen in een chill outfit tijdens de regenachtige dagen? Dit seizoen draait alles om oversized truien en gebreide jurken. Kies voor materialen zoals mohair en alpaca voor extra comfort. Comfy kleding kan zowel chic als casual zijn, afhankelijk van hoe je ze combineert. Heb je advies nodig? Stuur ons een chat!
 
4. Trenchcoats met een twist
Trenchcoats zijn tijdloze klassiekers, maar dit jaar worden ze vernieuwd met moderne details. Denk aan trenchcoats met ruches, metalen accenten of in gedurfde kleuren zoals groen of oranje. Een trenchcoat is zowel geschikt voor formele gelegenheden als voor dagelijks gebruik.
 
5. Leer is altijd een trend
Leather is een klassieker in de herfstmode, maar dit jaar draait het om textuur. Kies voor leren kledingstuk met print zoals slangenleer of krokodillenleer voor een vleugje luxe. Leren rokken, broeken en jassen met textuur zijn de perfecte keuze voor een edgy look.
 
6. Artistieke prints
Herfst 2023 is het seizoen van prints. Denk aan abstracte schilderijen, geometrische ontwerpen en opvallende patronen. Of je nu kiest voor een opvallende blouse of een gedrukte rok, deze prints voegen creativiteit toe aan je outfit!
 
Liefs, team sam
Terug naar blog